Regidor:

Daniel Mas

Esports

L’àrea d’Esports té com a tasques principals el foment de l’esport i el manteniment de les instal·lacions esportives. Quant al foment de l’esport, dóna suport a les activitats organitzades per les associacions i clubs esportius de Marratxí, a l’hora que organitza una sèrie d’esdeveniments puntuals com són excursions, diades esportives, cursos de natació i, cada mes de setembre, la popular Cursa des Siurell, on hi participen atletes de tota Mallorca. Per altra part, vetlla pel bon funcionament de les instal·lacions esportives, com són els camps de futbol de Son Caulelles, es Pla de na Tesa i Nova Cabana, les piscines de Pòrtol, es Pla de na Tesa i sa Cabana, els poliesportius des Figueral, Cas Capità, es Garrovers i sa Cabana, així com al Pavelló del Pla de na Tesa i les diferents pistes esportives dels centres educatius públics del terme.

PISCINES MUNICIPALS

Torna l’estiu i a partir de dia 1 de juliol tornen a obrir les piscines municipals a Marratxí de Pòrtol, Sa Cabana i Es Pla de Na Tesa. Es recomana telefonar abans d’anar-hi per tal d’evitar aglomeracions.

ASSOCIACIONS I CLUBS

Consulta quins clubs i associacions esportius hi ha al municipi

INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

Consulta quines instal·lacions pots utilitzar per practicar els activitats esportives que més t’agraden.

CURSA DEL SIURELL 2019

Dissabte 1 de setembre es durà a terme la VII Cursa des Siurell-Marratxí 2019, organitzada per l’Ajuntament de Marratxí en acte solidari per a Aspanob, sota el lema “CorrePerAspanobMarratxí”.

CYCLING FRIENDLY

Descobreix les rutes per fer en bici al nostre municipi amb col.laboració de cycling Friendly