Regidora:

Irene García

Joventut

Promoció i dinamització de l’activitat juvenil de municipi, coordinació i organització dels espais joves de Marratxí: Pòrtol, Pont d’Inca, Pla de Na Tesa.

CREAR'T MOSTRA D'ART JOVE MARRATXÍ

Crear’t és un projecte cultural i artístic que té com a objectiu desenvolupar activitats relacionades amb: la musica, la pintura, les arts escèniques, la literatura, el ball i la dansa, etc.

ESTIU JOVE

Espai Jove Marratxí ha preparat un seguit d'activitats d'estiu pels més joves.

ESPAIS JOVES

Accedeix a la informació i activitats que organitzen els espais joves de Marratxí.

PARC DE CAL·LISTÈNIA

El parc de cal·listènia és un projecte que va sortir dels pressupostos participatius del 2018 i que ha estat una realitat al 2019. Es troba situat al Parc de la Mediterrània.

ESPORTS

Descobreix les activitats esportives i les diferents maneres de practicar esport a Marratxí.

CONSELL MUNICIPAL DE L’ADOLESCÈNCIA

El Consell Municipal de l’Adolescència de Marratxí és uns òrgan estables de participació, de caràcter consultiu, que té com a finalitat promoure la participació infantil i juvenil al govern municipal.

WIFI GRATUÏT

A Marratxí tenim diferents punts del municipi amb accés gratuït a Internet via Wi-Fi gracies a la iniciativa de la Unió Europea WIFi4EU

BIBLIOTEQUES

A Marratxí tenim dues biblioteques plenes d’activitats per totes les edats. Vine a passar una estona amb nosaltres.

ESCOLA DE CERÀMICA

L’Escola Municipal de Ceràmica de Marratxí va ser creada l’any 1991 per Pilar Sastre, com a iniciativa pròpia davant la mancança al municipi d’activitats relacionades amb la ceràmica.