Regidora:

Aina Amengual

Ocupació, Formació i Treball

Els objectius generals de l’Àrea d’OFT son: millorar la qualificació professional dels desocupats de Marratxí mitjançant programes i accions formatives que incrementin les seves possibilitats d’accedir a un lloc de feina; ajudar als treballadors a trobar feina i als empresaris a contractar als treballadors apropiats per satisfer les seves necessitats; augmentar les possibilitats d’ocupació de les persones que vulguin millorar la seva situació laboral, mitjançant accions individualitzades d’orientació laboral; oferir suport tècnic als promotors de noves empreses i informar sobre els plans de formació continua per a treballadors en actiu.

Projectes i Serveis

LA FEINATECA

És una Agencia de col·locació amb una amplia borsa d’ofertes de feina, per això el seu objectiu primordial és ajudar a les persones que es troben en situació de cerca activa d’ocupació.

ESCOLA D'ADULTS

A Marratxí s'ofereixen un ventall de formacions per adults.

FORMACIÓ PROFESSIONAL

Consulta tots els instituts on pots estudiar Graus de Formació Professional a Marratxí

PETIT COMERÇ

El consistori prorroga les millores fiscals per al petit i mitjà comerç amb l’objectiu d’impulsar i dinamitzar l’economia del municipi.

ASSESSORAMENT

Assessorament en la cerca de treball

L’Ajuntament de Marratxí té professionals  que estan a la teva disposició  per ajudar-te a trobar una feina.

ICOMERÇ

L’icomerç és un programa que té per objectiu fomentar actuacions que permetin impulsar, dinamitzar i millorar la competitivitat dels comerçós.

SUBVENCIONS I AJUTS

Consulta els ajuts i subvencions a les que pots accedir si tens una empresa, petit comerç o ets autònom.

APARADOR VIRTUAL

Troba tots els comerços que estan a prop teu, els que venen online i els que tenen servei de recollida o venda a domicili.