Regidora:

Aina Amengual

Ocupació, Formació i Treball

Els objectius generals de l’Àrea d’OFT son: millorar la qualificació professional dels desocupats de Marratxí mitjançant programes i accions formatives que incrementin les seves possibilitats d’accedir a un lloc de feina; ajudar als treballadors a trobar feina i als empresaris a contractar als treballadors apropiats per satisfer les seves necessitats; augmentar les possibilitats d’ocupació de les persones que vulguin millorar la seva situació laboral, mitjançant accions individualitzades d’orientació laboral; oferir suport tècnic als promotors de noves empreses i informar sobre els plans de formació continua per a treballadors en actiu.

Projectes i Serveis

FIRA DE L’OCUPACIÓ

A Marratxí volem crear un punt de trobada entre empreses i treballadors per ajudar a les persones a desenvolupar la seva carrera professional i a les empreses a trobar els perfils que més s’ajustin a les seves necessitats. Per aquest motiu any rere any es celebra la Fira de l’Ocupació que es celebra a Sa Deixalleria.

LA FEINATECA

L’Objectiu de la feinateca és ajudar a les persones que es troben en situació de cerca activa d’ocupació.

BORSÍ DE LLOCS DE FEINA

L’Ajuntament de Marratxí disposa d’un borsí intern de treball.

PROGRAMA SOIB VISIBLES

L’Ajuntament de Marratxí forma part activa del programa del SOIB Visibles. Aquest programa fomenta la contractació de persones majors de 35 anys en situació d’atur de llarga durada (en atur almenys 12 dels darrers 18 mesos).

PROGRAMA D’INSERCIÓ LABORAL

Conjunt d’accions a mida de les necessitats de cada persona que inclouen orientació i formació especialitzada.

JOVES SOIB QUALIFICATS

L’Ajuntament de Marratxí forma part activa del programa del SOIB Jove-qualificats Entitats locals. Aquest programa pretén impulsar el talent jove.

FORMACIÓ REGLADA

Teniu a la vostra disposició tot un ventall de formacions de caràcter oficial.

SEGELL TRIMESTRAL

Si et trobes a l’atur t’ajudem amb la gestió del segell trimestral. T’explicam com fer-ho, quan i on.

ASSESSORAMENT

L’Ajuntament de Marratxí té professionals orientadors i orientadores que estan a la teva disposició a la xarxa d’oficines de treball per ajudar-te a trobar una feina.