Regidor:

Joan Francesc Canyelles

Projectes de Mobilitat Sostenible

La paraula ‘sostenibilitat’ forma part del nostre vocabulari habitual i afecta, de cada vegada més, una part més gran  d’àrees de gestió municipal. És aquest el cas de la Mobilitat, en què la sostenibilitat hi ha d’aportar un valor afegit, una manera diferent de fer les coses, també en aquest àmbit. I en aquest mateix sentit, mantenim el compromís amb la línia iniciada la legislatura passada, per exemple amb l’impuls dels carrils-bici o el conveni signat per l’Ajuntament amb l’empresa Mallorca Cycling Friendly, referència en el món de la promoció cicloturística arreu del món, a través del qual Marratxí queda en situació de privilegi en aquest món.

En definitiva, ja sigui a través de la potenciació de la bicicleta o del transport públic (per exemple, amb el bus i el tren), apostam fermament per la Mobilitat sostenible.

BUS EMT

A Marratxí pots agafar l’EMT. Consulta els horaris i les línees per moure’t amb transport públic i deixar el cotxe aparcat.

BUS TIB

A Marratxí pots agafar el TIB. Consulta els horaris i les línees per moure’t amb transport públic i deixar el cotxe aparcat.

TREN

A Marratxí hi ha quatre parades del tren del SFM que connecten Marratxí amb Palma, Inca i Sa Pobla.

TAXI A LA DEMANDA

A Marratxí tenim un servei de taxi per arribar a centres mèdics i a l’hospital Sant Llàtzer a 1,5€ per trajecte i persona. Consulta les condicions del servei

TARGETA MOBILITAT REDUÏDA

L’Ajuntament de Marratxí posa a disposició una sèrie d’espais d’estacionament per persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat. Per ocupar aquests aparcaments s’ha de ser posseïdor de la targeta d’aparcament per persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat.

TARGETA CIUTADANA

Tots els ciutadans de Marratxí tenen accés a la targeta ciutadana amb la que poden accedir als mateixos descomptes que els palmesans gràcies a un conveni d’ambdós ajuntamnets.