Regidora:

Jero Sans

Salut

– Col·laboració amb l’Ibsalut en el manteniment del centres de salut i unitats bàsiques de salut ubicades a Marratxí

– Organització d’ actes o campanyes relacionades amb la salut

– Difusió del llistat de les farmàcies de guàrdia i el calendari campanyes de les donacions de sang que cada mes es fan al municipi.

Punt d’informació i tramitació d’ajudes pel COVID19

Les vacunes estan disponibles de manera progressiva, per la qual cosa des del principi es va establir un ordre de prioritat per a anar vacunant a la població en funció del risc de malaltia greu i el risc d’exposició fonamentalment

TAXI A LA DEMANDA

Si necessites anar a l’hospital Son Llàtzer o als Centres de Salut Muntanya i Martí Serra, tens a la teva disposició un servei de taxi a la demanda per 1,5€ el trajecte.

TARGETA SANITÀRIA

Consulta els documents que necessites per tal de renovar o substituir la tareta sanitària.

>> IB Salut 

URGÈNCIES

Per qualsevol urgència mèdica us podeu adreçar al Centre de Salut Martí Serra o a l’hospital Son Llàtzer.

FARMÀCIES DE GUARDIA

Consulta on es troben les farmàcies de Marratxí i quines estan de guàrdia en cada moment.

ATENCIÓ PRIMÀRIA

Per consultes d’atenció primària us podeu adreçar als centres de salut Muntanya i Martí Serra, a més de l’hospital Son Llàtzer.

MÀQUINES BIO-SALUDABLES

L’Ajuntament de Marratxí ha posat a disposició de la ciutadania unes instal·lacions als parcs i jardins del municipi amb l’objectiu de promoure l’activitat física entre la gent gran.

RUTES SALUDABLES

S’han definit rutes adaptades a la vida quotidiana, que fomentin la socialització dels veïns en el seu propi entorn mitjançant la pràctica d’activitat física en grup. >>Més informació.

XARXA DE SALUT

La Xarxa de Salut és una plataforma local que té com a propòsit millorar la salut de la població de Marratxí, creant entorns saludables. Pretén potenciar, integrar i coordinar els esforços del conjunt d’agents i espais del territori que generen salut (associacions, clubs, piscines municipals, parcs municipals…) i també promocionar activitats saludables.

Dona Sang

L’Ajuntament de Marratxí colabora amb la fundació Banc de Sang per fomentar la donació de sang entre els veïnats. Consulta les dates de recollida al calendari de la Fundació.

>> Fundació Banc de Sang